Geen categorie

stap voor stap tekenlessen online

Voel jij je aan het eind van de week ook wel eens moe? Na een week hard werken, voor de kinderen zorgen, huishouden en allerlei andere verantwoordelijkheden. Ik ga dan altijd tekenen. Door te tekenen kan ik mij heerlijk ontspannen en krijg ik nieuwe energie.
Bij mij zorgt tekenen voor een goed gevoel. Dat wil ik graag met jullie delen door gratis online tekenlessen aan te bieden. Deze lessen zet ik op mijn Youtube kanaal ‘Rosanna Feikens’ de lessen bestaan uit: stap voor stap tekenlessen, die je met mij mee kan doen. Als je abonnee wordt op mijn YouTube kanaal krijg je bij iedere nieuwe les een berichtje. Dus…wordt abonnee en volg mij op Youtube Rosanna Feikens! en heel veel tekenplezier!

Laat een antwoord achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *