Over mij

Mijn naam is Rosanna Feikens. 

Tekenen, schilderen, ontwerpen en kalligraferen zijn altijd mijn grootste hobby geweest. Na meerdere jaren gewerkt te hebben in het onderwijs, als docent beeldende kunst, heb ik besloten om voor mijzelf te beginnen. 

Mijn werk bestaat op dit moment uit aquarellen en acrylschilderijen. Ik ben vorig jaar begonnen met het schilderen van insecten, kleine diertjes en wildbloemen. Insecten vind ik enorm fascinerend en zijn heel belangrijk voor ons en de natuur. Met mijn tekeningen en schilderijen wil ik iedereen laten zien hoe mooi en bijzonder deze kriebelbeestjes zijn.

Ook werk ik graag in opdracht. Het is voor mij een uitdaging om het idee van de klant uit te werken in een prachtig kunstwerk, wat zeer persoonlijk is en waar je thuis nog lang van kunt genieten.

Naast het teken- en schilderwerk ontwerp ik kleding en maak ik deze kleding. Als kind ontwierp ik al kleding en maakte ik op mijn moeders naaimachine mijn eerste kledingstukken.  Nu ontwerp ik kleding en jassen voor iedereen die graag iets speciaals wil of juist gewoon een kledingstuk die perfect zit.