Nieuws

Liefde voor de natuur.

Iedere keer als ik wandel door de bossen of door mijn eigen woonwijk, geniet ik weer van de natuur om mij heen. Er is zoveel te zien. Van kleuren tot alle bijzondere fauna en flora. Ik kan tijdens een wandeling compleet in gedachten zijn door alles wat ik waarneem. Door middel van mijn Aquarellen wil ik iedereen laten zien hoe mooi en bijzonder de natuur om ons heen is. Van insecten, bloemen tot kleine dieren. Nu corona de wereld over gaat, trekken steeds meer mensen er op uit om te gaan wandelen, fietsen, hardlopen enz. Nu is de tijd om eens echt goed om je heen te kijken en te zien hoe de natuur echt voor ons werkt.
De natuur kan wel een helpende hand gebruiken tegenwoordig. Door de opwarming van de aarde veranderd ook de natuur om ons heen. Laten we er alsjeblieft zuinig op zijn.
#nature #natuurmonumenten #natuurliefhebber #ateliercana #aquarelle #art

Laat een antwoord achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *