Kalenders

Aquarelle verjaardagskalenders

Met deze schitterende verjaardagskalenders word je op een decoratieve manier herinnerd aan al je verjaardagen. Deze verjaardagskalenders hebben geen jaartal, zijn dus niet jaargebonden en hebben aan de bovenzijde een stijlvolle ringband. Elke maand die je omslaat zie je weer een andere seizoensgebonden sfeervolle aquarelle. De kalender heeft een rustige, natuurlijke uitstraling en is een mooie toevoeging voor aan de wand. Deze verjaardagskalenders zijn uiterst geschikt als cadeau voor een ander of natuurlijk voor jezelf.
+ luxe en natuurlijke uitstraling
+ handige ringband aan bovenzijde
+ A4-formaat
+ geschikt als cadeau
+ geen jaartal
Prijs € 20,– incl. verzendkosten

Kriebelbeestjes

Een paar jaar geleden ben ik begonnen met het schilderen, tekenen en aquarelleren van allerlei insecten met en zonder bloemen. Insecten vind ik enorm fascinerend. Ze zijn heel belangrijk voor ons en de natuur. Met deze kalender wil ik u laten zien hoe mooi en bijzonder de natuur om ons heen is. Van insecten, bloemen tot kleine dieren. Laten we er zuinig op zijn!

Naast Insecten en bloemen laat ik mij graag inspireren door het wonderlijke en mysterieuze om ons heen. Met deze kalender wil ik u graag meevoeren naar een mystiek gevoel. Ik wil u laten zien en voelen, wat in mijn ogen het mystieke gevoel is.
We leven in een bijzonder wonderlijke wereld. Laten we er zuinig op zijn!

Met deze schitterende verjaardagskalender word je op een decoratieve manier herinnerd aan al je verjaardagen. Deze verjaardagskalender heeft geen jaartal en is niet jaargebonden. Het heeft aan de bovenzijde een handig ophang ringbandje. Elke maand die je omslaat zie je weer een andere sfeer schildering. De kalender heeft een mystieke, sfeervolle uitstraling en is een mooie toevoeging voor aan de wand. Deze verjaardagskalender is uiterst geschikt als cadeau voor een ander of natuurlijk voor jezelf.

  • vol met sfeervolle aquarellen
  • gemakkelijk op te hangen
  • handige ringbandje aan bovenzijde
  • A4-formaat
  • zeer geschikt als cadeau
  • geen jaartal
  • 20,- incl. verzendkostenBestellen