Cursus en creatief café

Cursusaanbod

Tekenen en schilderen voor volwassenen en tieners

Tijdens de tekenlessen leer je verschillende basistechnieken van het tekenen en schilderen. Ook laat ik je kennismaken met verschillende materialen. Een aantal onderwerpen zijn b.v. compositie, perspectief, schaduwwerking maar ook werken met acrylverf, houtskool, aquarelverf enz. 

Volwassenen: Dinsdagavond 20:00-21:30 uur. €10,- per les.
Tieners: Woensdagmiddag 15:30-17:00 € 7,50 per les

Ook kan je een vriend/vriendin of familie een teken-en schilderles cadeau geven met een cadeaubon van atelier-cana. t.w.v. 10,--

 

Strippenkaarten volwassenen:

4 lessen € 40,-
9 lessen € 80,-

 

 

Strippenkaarten teens:

4 lessen € 30,-
9 lessen voor € 60,-

Creatief café

Heb je zin in een creatieve en gezellige avond? Kom dan naar het creatief café. Iedere donderdagavond is er een creatief les, in mijn sfeervol atelier.
Ook kan je terecht met uw eigen creatief werk, of vragen en hulp bij kleding naaien, tekenen, kleuren, handvaardigheid enzo. Af en toe zal ik ook op de donderdagavond een workshop organiseren waar je aan mee kan doen.
Donderdagavond van 20:00-21:30 uur kosten €10,- per les (workshops uitgezonderd)

Kledingontwerpen en maken/naailes

Hoe ontwerp je kleding en hoe werk je dit uit. Deze cursus laat je stap voor stap kennis maken met hoe het in zijn werking gaat. Van ontwerpschets, zelf patroon leren tekenen tot het uitwerken van een kledingstuk. vrijdag 9:00-10:30 uur. €10,- per les. 

Leren pentekenen

Met deze cursus leer je de basistechnieken van het pentekenen. Materialen kennis, perspectief, tekentechnieken e.d.

Teambuilding


Teambuilding middels kleurenanalyse

Speciaal voor bedrijven is teambuilding middels kleurenanalyse. Aan de hand van kleurgebruik (verschillende tekenopdrachten) analyseer ik o.a. persoonlijke kwaliteiten en groepsprocessen. D.m.v. analyses (en de herkenning van teamleden hierin) ontstaat er meer zelfkennis en begrip voor elkaar, met als resultaat een betere samenwerking.

Voor informatie:  info@atelier-cana.nl
of bel 0648616833